Eiffelistä itään

Eiffelistä itään

torstai 18. marraskuuta 2010

La magie de Noël

Boulevard Haussmannin suurissa tavarataloissa on jo joulu. Galeries Lafayetten jouluvalot ja näyteikkunat "Show Chaud Noël" ovat upeat. Teemana on tänä vuonna musikaalit kuten Hairspray, Cabaret, Mamma Mia jne. Lafayetten sisällä oleva joulukuusi on valtava! Sisätilojen kauneutta ihastellessa jää helposti kaikki myytävänä oleva tavara huomioimatta. Myös Au Printempsin ikkunat "Noël au Château" ovat satumaisen kauniit. Molemmissa on todellakin joulun taikaa ja jos täällä liikkuu joulun aikaan kannattaa ehdottomasti käydä niitä ihailemassa ja ihmettelemässä. Olin aivan haltioitunut ja tunsin itseni pikkutytöksi katsellessani ikkunoita. Maltoin kuitenkin mieleni, enkä mennyt ihan nenä ruutuun kiinni, lapsille tehdylle korokkeelle seisomaan. Tässä vain muutamia esimerkkejä. Joulupukkiin en ole kuitenkaan vielä törmännyt. Bussien kanssa sen sijaan on ollut muutamia läheltä piti -tilanteita. Upeat valot, kamera ja vilkas liikenne ovat vaarallinen yhdistelmä.









3 kommenttia:

  1. Kreikka on konkurssissa, Irlanti on konkurssissa. Ateenassa ja Dublinissa pukki tulee tyhjällä reellä. Pariisissa kaikki näyttää olevan toisin. Hienoja valokuvia. Musikaaliteema sai Erkin heti twistaamaan. Boulevard Hausmannin jouluvilinässä viihtyy varmasti jokainen hausfrau, jos vaan on lompsa kunnossa. Kunpa Erkkikin olisi pikku-Pierre, joka sunnuntai-iltana kävelee äidin ja isän kanssa näiden ikkunoiden editse, ei mieti joulua eikä Carla Brunia, vaan musikaalin sävelin matkustaa satumaailmaan... Tanjan kamera on tallentanut hienosti somistajien urotyön.

    t:Eki

    VastaaPoista
  2. Wau, mitä kuvia! Olisi hienoa päästä ihastelemaan joulunaikaan noita paikkoja :)

    VastaaPoista
  3. Kuules Tanja, kyllä Porin Sokos peittoaa nämä Pariisin piperrykset mennen tullen... Ja täällä ajatellaan ympäristöä ja säästetään sähköä, kävelykadun kuusenruppanoissakin valot fiksusti vain ylhäältä puoliväliin ;-)... Arvelisin vahvasti, että viimeinen joulunaika täällä jumalanhylkäämässä lävessä!

    Assistentti :-)

    VastaaPoista